1:1 Coaching voor medewerkers en leidinggevenden

Als je belemmeringen wegneemt dan komt het succes bijna vanzelf. Maar hoe neem je die dan weg? Bijvoorbeeld door een één op één coaching van je medewerker of leidinggevende bij mij. Blinde vlekken heten niet voor niets blinde vlekken, je komt er alleen gewoon niet achter hoe je ze weg krijgt. Vaak is het ook zo, dat je met iemand met een frisse en neutrale blik veel meer durft te zeggen, sneller opengaat en je kwetsbaarder op durft te stellen. Dat zijn de voorwaarden voor een duurzame gedragsverandering. En mijn klanten geven me steeds weer de feedback, dat ze zich bij mij veilig voelen en mij vertrouwen, waardoor we heel snel tot de kern en daarmee tot een oplossing komen.

Hieronder heb ik een paar mogelijke thema´s voor een coaching traject uitgelicht, maar er mogen ook heel andere vragen gesteld worden bijvoorbeeld op het vlak van communicatie, zelfvertrouwen, assertiviteit, stress, persoonlijk leiderschap, motivatie, focus, voorbereiding op de volgende carrièrestap stap, je droombaan vinden, krachtig presenteren, je energie weer terugkrijgen, ….

Het goede aan mijn aanpak is dat je niet beperkt bent tot een bepaald onderwerp, of je van tevoren al een heel duidelijk omschreven vraagstuk moet hebben.

Dus, neem graag contact met me op, want een coaching bij mij is heel effectief en efficiënt en staat garant voor het snel en doelgericht bereiken van een duurzame oplossing.