Business Coaching

Als je belemmeringen wegneemt dan komt het succes bijna vanzelf. Het is alsof je een kronkelweg vol drempels vervangt door een snelweg. Want je weet je bestemming waar je bestemming is. De tank is vol en je bent helemaal blij achter het stuur. Als ondernemer, of met je hele team.

Je gebruikt je volle vermogen en laat je onderneming tot nieuwe hoogtes stijgen.
Je medewerkers voelen zich gezien en gewaardeerd en hun potentieel wordt optimaal benut. Maar hoe doe je dat precies vraag je je af?

Zo’n optimale werksfeer komt helaas niet zomaar uit de lucht vallen. Motivatie en drive lijken soms ongrijpbare begrippen. Er zijn zoveel verschillende manieren van communicatie en samenwerken, zoveel verschillende karakters. Maar je kunt absoluut werken aan het optimaliseren van je werksfeer, met een slimme businesscoach met een frisse en professionele kijk.

Ik help je om nieuwe wegen in te slaan, uitdagingen aan te gaan, doelen te bereiken, niet alleen bij jezelf maar ook bij je medewerkers. Ik laat je zien hoe je ruimte geeft aan talenten en ambities.

Het goede aan mijn aanpak is dat je niet beperkt bent tot een bepaald onderwerp, of je van te voren al een heel duidelijk omschreven vraagstuk moet hebben.

Laat me een voorbeeld geven. De hulpvraag is: Wat moet de volgende stap in mijn carrière zijn? Daar gaan we mee aan de slag. Tijdens het coaching proces vinden we uit dat er een hele andere uitdaging is die veel belangrijker is. Zoals: Ik vind het lastig om het vertrouwen van mijn team te winnen. Mijn coaching is helemaal op jouw behoefte gericht dus op dat moment zal ik snel, flexibel en professioneel schakelen. En dat maakt uiteindelijk het verschil

We identificeren en pakken het probleem bij de wortel aan waardoor jij (of je medewerker) een echte ontwikkelstap in persoonlijkheid maakt.

Coaching is mijn antwoord op bijna al je vragen: Coaching is niet hetzelfde als adviseren. Wist je dit al? Je neemt advies sowieso alleen aan, als je het er mee eens bent. Je bent ondernemer geworden, omdat je zelf wilde beslissen, toch? Toch kun je niet alles weten en dan is het wel erg effectief, als iemand anders helpt de blinde vlekken op te sporen en je dan professioneel begeleidt richting jouw oplossing.

Maak ik je nieuwsgierig en wil je weten of ik iets kan betekenen voor jou en/of je bedrijf?  Bel me en maak een vrijblijvende afspraak.