Conflicten oplossen

Coaching lost conflicten tussen medewerkers onderling of met klanten professioneel en blijvend op.

Herken je dit? Eén van je werknemers leeft constant op gespannen voet met zijn collega´s. Je hebt zelfs al klachten over hem ontvangen. De kwaliteit van het werk lijdt ook onder deze gespannen situatie. Dat is erg zonde en kost onnodig veel energie én geld. Je realiseer je dat de conflicten je medewerker ook niet in de koude kleren gaan zitten. Hij zit ook echt niet lekker in zijn vel, is minder gemotiveerd en het heeft uitwerking op de stemming in zijn omgeving. Hij wil het ook graag oplossen, maar weet niet hoe.

Een coaching door mij klaart de lucht op. Het conflict of de oorzaak van de spanning wordt met mijn steun professioneel verwerkt en tenslotte vanuit de medewerker(s) zelf opgelost. Bovendien geef ik in deze coaching je werknemer hulpmiddelen mee, waardoor hij eventuele toekomstige conflicten zelfstandig op kan lossen of ervoor zorgt dat ze überhaupt niet meer ontstaan.

Ook bij een conflict kan een opstelling snel verbanden zichtbaar maken en is een oplossing sneller en makkelijker te bereiken.