Bedrijven

Ik werk ontzettend graag met bedrijven die lef hebben. Lef hebben om te veranderen. Heb je het lef om echt naar je “pijnpunten” te kijken en die uit de weg te ruimen?

Bij mij draait alles om authenticiteit, echt zijn en dat op alle fronten als onderneming uitstralen. Want dan ben je pas echt succesvol. Wie ben jij als bedrijf? Waar sta je voor? Wat zijn je waarden en hoe kun je meer vanuit deze waarden ondernemen? Met alle voordelen van dien: meer van de juiste klanten, de beste nieuwe medewerkers, minder stress, makkelijker ondernemen, tevreden en loyale medewerkers en goede samenwerking binnen de teams, maar zeker ook met de klanten.

1:1 Coaching medewerkers en leidinggevenden

Heb je hulp nodig in de begeleiding van medewerkers? Zie je hun potentie en wil je graag dat zij dat ook meer laten zien? Heeft een leidinggevende binnen je bedrijf steun nodig? Loopt de communicatie tussen twee medewerkers niet? Wil je de missie, visie en een succesvolle strategie voor je bedrijf (her)definiëren? Ik coach jou en je medewerkers 1 op 1 bij alle soorten vragen.

Teamcoaching

Gaat in een team iets mis? Wil je dat ze beter samenwerken, klantvriendelijker worden, de doelen behalen? Dan ben ik jullie teamcoach. Samen lossen we “heel gewone” problemen en uitdagingen op, die ontstaan als mensen met elkaar werken.

Opstellingen

Heb je wel eens van opstellingen gehoord? Het is allemaal begonnen met familieopstellingen maar je kan deze methode ook wonderbaarlijk inzetten voor je bedrijf of een team. Je kan met een opstelling uit het vogelperspectief naar het probleem kijken en heel snel onderlinge verbanden en interacties tussen verschillende onderdelen of teamleden zien. En ineens gaat een hele wereld voor je open. Door mijn begeleiding zie je het probleem in een ander licht en vind je een oplossing die je niet eerder had bedacht of die je zelfs nooit had kunnen bedenken. Een opstelling is een wonderbaarlijke ervaring, het kan heel confronterend zijn maar het kan je tegelijkertijd enorm ver brengen. Heilzaam is het woord, wat je in verband met familieopstelling gebruikt, maar ik gebruik het ook graag in de zakelijke context. Het is heel efficiënt en heel effectief en mijn klanten berichten vaak over de gekste ervaringen en positieve situaties die na een opstelling zijn ontstaan. Ik weet, het is moeilijk te begrijpen en moeilijk om het op te schrijven en te verklaren. Dit moet je ervaren. Volgens mij is het zo mooi, omdat het je werkelijk dwingt om anders te kijken, dan zie je ook ineens andere dingen.

Meer weten?

Public Speaking

Mijn kenmerkende stijl om de meest uiteenlopende onderwerpen met empathie, positiviteit en de juiste portie humor te benaderen, leent zich ook uitstekend om een grotere groep ineens te bereiken. Je kunt mij namelijk ook boeken als je een (interactieve) lezing of training afgestemd op jouw organisatie wilt laten organiseren. Denk hier bijvoorbeeld ook eens aan als bedankje of erkenning voor je medewerkers. Entertainment en educatie gecombineerd. Denk daarbij aan thema´s als meer lef, werkplezier, work-life-balance, assertiviteit of inclusie.

Mijn belofte aan jouw bedrijf

Hoe ik je bedrijf ook ondersteun, het is mijn passie om echt naar de kern te kijken en het probleem bij de wortel aan te pakken, zodat je het duurzaam oplost. Met begrip, enthousiasme, de nodige vakkennis en professionele ervaring vinden we een weg. Ik weet, dat ik zelfs de uitdagendste onderwerpen uit de weg kan ruimen, zolang jij en je team mee durven te gaan. Mijn kracht is het dat mensen zich bij mij snel veilig voelen en zich openstellen, waardoor we weer hele gave doelen kunnen bereiken. Ik heb hierboven een aantal voorbeelden gegeven van mogelijke uitdagingen waar je als ondernemer tegen aan kunt lopen. Maar er zijn veel meer onderwerpen denkbaar. Dus als je ergens tegenaan loopt wat niet in dat lijstje staat, schroom dan niet om me te benaderen. Dat is juist het voordeel van mijn werkwijze, er is altijd een weg en die pas ik toe op dat wat er nodig is.

Ik heb ervaring in het werken met organisaties van verschillende omvang, van éénmanszaken, familiebedrijven, MKB’ers tot multinationals, in uiteenlopende branches zoals onderwijs, de overheid, techniek, dienstverlening, industrie, commerciële bedrijven en de zorg. Dat maakt dat ik de best practices uit de verschillende bedrijven met elkaar kan combineren voor een nog beter resultaat voor de klant. Want ineens komt er een heel nieuw perspectief bij kijken, wat jij wellicht nog niet eens had gezien. Zo kan je jouw bedrijf werkelijk op een ander niveau tillen.

Coaching is een vak, daar geloof ik heilig in, dus heb ik een professionele opleiding met een internationaal erkende certificering. Ik heb een verantwoordelijkheid voor professionaliteit en die neem ik ook, dus je bent bij mij in goede handen.