Met je coach moet je een klik hebben

Dat staat garant voor een succesvolle coaching

Wow – ik leef gewoon mijn droom: met 40 wilde ik mijn eigen bedrijf, mama zijn en ooit, als ik met pensioen was, wilde ik dicht bij de zee wonen – ineens gebeurde alles en veel sneller dan gedacht zijn mijn dromen uitgekomen. Inmiddels geloof ik er heilig in, dat als je weet wat je wilt, dat het dan op je pad komt en je de kans “alleen” nog maar moet grijpen. Ja, het is niet altijd makkelijk; maar lef loont en ik straal meer dan ooit.

Deze woorden omschrijven me kort en krachtig

Vrijheidslievend, zee-fan, avonturier, chocoholic, dromen-waar-maker, familie- en vriendenmens, buiten-sporter, zonnekind, blockbuster-genieter, flipover-kunstenaar en muziekliefhebber: bekijk de video als je nog wat meer over mij als persoon wilt leren.

 

Coach zijn is een vak

Ik heb ervoor gezorgd, dat ik het heel goed beheers

Iedereen mag zich zo maar coach noemen. Daarom wilde ik er zeker voor zorgen dat ik een gedegen opleiding volg. Die duurde twee jaar en aan het einde werd ik gecertificeerd door de Deutscher Verband für Coaching und Training (DVCT). Verder ben ik opgeleid tot familieopsteller bij SPSO in Nederland. Maar dat is niet genoeg want ik ontwikkel me steeds verder en blijf me verdiepen in de materie. Coaching is echt mijn ding – daarvoor mag je mij bij wijze van spreken ’s nachts altijd wakker maken.