Achtergrondinformatie

 

Voordat je met iemand in zee gaat, wil je graag weten wat je van je nieuwe partner kan verwachten. Er is natuurlijk geen betere manier dan via een persoonlijk gesprek om elkaar, mijn werkwijze en je verwachtingen te ervaren. Ik nodig je dan ook van harte uit om een afspraak met me te maken. Maar ik geef hier alvast ook graag wat informatie over mijn opleiding en specialisatiegebieden.

Ik ben een gecertificeerde coach volgens de standaarden van de DVCT (Deutsche Verband für Coaching und Training). Mijn kennis en vaardigheden leerde ik aan de Münchner Akademie für Business Coaching. Die opleiding duurde twee jaar waarin ik een certificering als systemisch business coach heb behaald, conform de richtlijnen van de International Coach Federation (ICF).

Mijn zwaartepunten als coach zijn: systemisch coachen, oplossingsgericht coachen, werken met persoonlijke waarden, vervullingsgericht coachen, balans coachen, sociale constellaties, uitdagingen coachen, het innerlijke team, proces coaching en team coaching.

Mijn eerdere internationale werkervaring in een grote multinational en het leiden van workshops en trainingen voor leidinggevenden, helpen me nu bij mijn werk als coach. Ik heb bedrijfskunde gestudeerd met het hoofdvak personeelszaken.

Ik blijf mezelf constant verder ontwikkelen, leer van en met collega coaches, laat mezelf coachen en bezoek intervisies. Ik beschik over een omvangrijk en uitstekend netwerk van coaches zodat ik, indien nodig, andere gespecialiseerde collega’s in kan schakelen.

Bij al mijn producten zijn mijn volledige kennis en kunde voor je beschikbaar. Ik sta je als coach met professionaliteit, kwaliteit en passie ter beschikking. Voor je en samen met je, ontwikkel ik individuele oplossingen, die je medewerkers en je bedrijf succesvoller zullen maken.