Public Speaking

 

Op zoek naar een stralende spreker, die mensen écht in beweging zet?

Een coaching bij mij volgt geen vast patroon. Dat werkt niet. Daarvoor zijn de onderwerpen en mijn klanten te divers. Ook de tools die ik gebruik, pas ik aan de vraagstelling en de groepsgrootte aan. Voor een individu is een één-op-één coaching of een opstelling waarschijnlijk het meest passend. Voor kleine tot middelgrote groepen kun je denken aan workshops of teamcoachings. En voor grote(re) groepen bied ik lezingen aan.

Maar verwacht ook hier geen standaard, éénrichtingsverkeer monoloog. Ik ben en blijf een coach in hart en nieren. Eigenlijk zijn mijn lezingen eerder interactieve workshops. Ik neem je altijd mee in mijn verhaal, en jou mee op reis. Passie is aanstekelijk! In een pakkende en theatrale aanpak vol met leerzame informatie en kennis, interactie en doen, muziek, toneel, humor en persoonlijke anekdotes ga ik je inspireren, wakker schudden, laten nadenken en lachen – ook over jezelf. Mensen gaan na een lezing bij mij echt dingen anders doen. En dat wil je als opdrachtgever.

Als voorbeeld geef ik hieronder een korte samenvatting van mijn eerste theatervoorstelling: Staan en Opvallen, voor enthousiaste, gelijkgestemde mensen, die een droom hebben of een specifiek doel willen bereiken. Andere onderwerpen die in mijn lezingen terugkomen zijn onder andere: assertiviteit, werkplezier en -geluk, work-life-balance, vitaliteit, diversiteit en inclusie, motivatie en omgaan met veranderingen of generatiemanagement. Maar aarzel niet om contact met me op te nemen als je onderwerp er (nog) niet bij staat. Ik ontwikkel graag een lezing speciaal voor jouw publiek.

Staan en Opvallen

In jezelf geloven en doen wat voor jou goed voelt. Is er een onderwerp waar je het al heel lang over wilde hebben met iemand? Of heb je echt een idee of droom die je graag wilt bereiken? Maar je durft nog niet? Na deze 1,5 uur wel!

Reacties die ik krijg zijn in de trend van “Wow, je hebt me echt geraakt en ik durf nu eindelijk. Ik had niet gedacht, dat een lezing dat kan doen. Gaaf, graag tot de volgende keer.”

7 Stappen
In 7 stappen boost ik jouw lef en zelfvertrouwen. Hoe stop je je grootse innerlijke tegenstander? Hoe activeer je je grootste voorstander? Leer jezelf beter kennen. Je leert wat er allemaal in je schuilt en hoe je het eruit haalt, maar dan echt. Weten wat je concreet moet doen, zodat je morgen al verder kan, of die avond direct: aan de slag met jouw wens.

Voor iedereen die…

  • … eindelijk wil laten zien waar hij voor staat, durven authentiek te zijn
  • … nog niet durft te laten zien, wat in hem of haar schuilt
  • … een droom waar wil maken of een doel wil bereiken, maar niet weet hoe
  • … wil weten hoeveel lef er al in hem zit
  • … wil weten hoe met zijn grootste innerlijke tegenstander om te gaan
  • … zijn grootste innerlijke voorstander wil activeren en in het spotlicht wil zetten
  • … voor zichzelf en zijn mening op wil komen
  • … wil stralen en schitteren.

Spannend hè – Ik beloof je, het gaat echt gebeuren! Neem snel contact met me op voor een boeking.

Kwaliteit is voor mij enorm belangrijk. Ook als spreker. Je wilt er zeker zijn dat bij jouw evenement de juiste persoon op het podium staat. Daarom vind je mij ook onder de sprekers van Quality-Bookings.