Public Speaking

Staan en Opvallen

Op zoek naar een stralende spreker, die mensen écht in beweging zet?

Eigenlijk is het helemaal geen lezing maar een interactieve workshop voor enthousiaste, gelijkgestemde mensen, die een droom hebben of een doel. In jezelf geloven en doen wat voor jou goed voelt. Is er een onderwerp waar je het al heel lang over wilde hebben met iemand? Of heb je echt een idee of droom die je graag wilt bereiken? Maar je durft niet? Na deze 1,5 uur wel!

Ik neem je mee in mijn verhaal, en jou mee op reis. Passie is aanstekelijk! In een pakkende en theatrale aanpak vol interactie, muziek, toneel en doen ga ik je inspireren, wakker schudden, laten nadenken en lachen – ook over jezelf.

Reacties die ik krijg zijn als volgt “Wow, je hebt me echt geraakt en ik durf nu eindelijk. Ik had niet gedacht, dat een lezing dat kan doen. Gaaf, graag tot de volgende keer.”


7 Stappen
In 7 stappen boost ik jouw lef en zelfvertrouwen. Hoe stop je je grootse innerlijke tegenstander? Hoe activeer je je grootste voorstander? Leer jezelf beter kennen. Je leert wat er allemaal in je schuilt en hoe je het eruit haalt, maar dan echt. Weten wat je concreet moet doen, zodat je morgen al verder kan, of die avond direct: aan de slag met jouw wens.

Voor iedereen…

  • … eindelijk wil laten zien waar hij voor staat, durven authentiek te zijn
  • … nog niet durft te laten zien, wat in hem of haar schuilt
  • … een droom waar wil maken of een doel wil bereiken, maar niet weet hoe
  • … wil weten hoeveel lef er al in hem zit
  • … wil weten hoe met zijn grootste innerlijke tegenstander om te gaan
  • … zijn grootste innerlijke voorstander wil activeren en in het spotlicht wil zetten
  • … voor zichzelf en zijn mening op wil komen
  • … wil stralen en schitteren.

Spannend hé – Ik beloof je, het gaat er echt gebeuren! Neem snel contact met me op voor een boeking.

Kwaliteit is voor mij enorm belangrijk. Ook als spreker. Je wilt er zeker zijn dat bij jouw event de juiste persoon op het podium staat. Daarom vind je mij ook onder de sprekers van Quality-Bookings.