Beslissingen nemen

 

Met professionele begeleiding, een neutrale houding én een frisse kijk neem je belangrijke ondernemingsbeslissingen eenvoudiger. Het woord bedrijfsblind of beroepsblind bestaat niet voor niets. Gedachten over de mogelijke gevolgen van een belangrijke beslissing kunnen je blokkeren en verlammen. Het lukt niet om de knoop door te hakken. Je blijft twijfelen omdat je geen fouten wilt maken.

Een coaching voelt bij dit onderwerp als een echte verademing. Denk eens aan vragen zoals:

Welke richting zouden we uit moeten gaan? Welke gevolgen kan het nemen van die beslissing hebben? Wat voor succes gaat het ons brengen? Welke werknemer zullen we houden en wie moeten we helaas ontslaan?

Ik help je je gedachten op orde te brengen en ze op waarde te kunnen schatten. We gaan met andere methodes dan de gebruikelijke lijstjes van “voor” en “tegen” tot een besluit komen. Zodat je echt met een gerust hart, een onderbouwde beslissing kan nemen.

Je kan deze coaching individueel boeken. Of, indien meerdere personen bij de beslissing betrokken zijn of er verantwoordelijk voor zijn, kunnen we hem ook in een kleine groep tot maximaal 6 personen doen. Probeer het graag eens uit. Het voelt als luxe. Nadat de beslissing gemaakt is, lopen de volgende stappen als vanzelf.