Innerlijke rust en kalmte

 

Kijk zelfverzekerd en ontspannen naar je toekomst, geniet van je leven – de kleine en de grote dingen en laat je vooral door niets van de wijs brengen.

Je bent heel snel gestrest, schiet vaak uit je slof en je ergert je aan alle mogelijke zaken, maar vooral – als je heel eerlijk bent – aan jezelf. Het liefst zou je niet zo willen reageren want eigenlijk heb je het gevoel dat je daardoor onnodig tijd en energie verspilt. Je wilt je veel liever op belangrijke en leuke dingen focussen en gewoon genieten. Je bewondert mensen die zich door niets van de wijs laten brengen en schijnbaar ongenaakbaar door het leven gaan.

Weet je, je kan ook zo zijn zoals deze mensen. Een doelgerichte coaching kan je het gewenste gevoel van innerlijke rust en kalmte geven. En ik houd ervan om je daarbij te begeleiden. Waar draait het eigenlijk echt om? Wat is belangrijk voor je en in je leven? Ik vind jouw persoonlijke sleutel die je tot dat gelukkige Zen gevoel leidt en steun je om hem te gebruiken. Mijn klanten bevestigen mij dat het resultaat zo goed voelt. Ze staan boven de zaken waar ze zich eerst zo over op konden winden en genieten nu van dat wat er voor hen echt toe doet. Het leven wordt dan ineens veel leuker en makkelijker en je krijgt veel meer energie. Je batterijen aan dingen opladen in plaats van ze er door leeg laten trekken.

Met mijn support kunnen mijn klanten eindelijk weer over zichzelf glimlachen: “Hoe heb ik me ooit zo aan al die kleine, domme dingen kunnen ergeren?” Je omgeving zal nu aan jou vragen: “Hoe lukt het je om zo rustig en bij je zelf te blijven? Dat wil ik ook!”

Denk er ook zeker eens aan om een Coaching aan Zee te boeken. Want dit is natuurlijk helemaal wat je wilt. 100% focus op jou. Voor bijna iedereen werkt de zee zeer rustgevend en verfrissend. Een bijpassende start voor je nieuwe gevoel. Deze inspirerende omgeving werkt bevorderend om het gewenste ontspanningsniveau veel sneller te bereiken. Dan kunnen we er meteen aan gaan werken dat je dat gevoel ook in je dagelijkse leven vast weet te houden.