Privé Coaching aan Zee

 

Pak je uitdagingen aan. Boek nu jouw coaching aan één stuk.

Is er een onderwerp dat je al heel lang bezighoudt? Het zit heel vaak in je hoofd. Je zit te piekeren. Wikken en wegen, het laat je maar niet los. En daar baal je dan ook weer van. Want je wilt het opruimen en oplossen. Eindelijk die nieuwe weg bewandelen. Je zelfvertrouwen een boost te geven. Eindelijk doen wat je altijd al wilde doen.

Maar het komt er gewoon niet van omdat het te groot voelt en de gedachten over consequenties je toch weer zenuwachtig maken. Zet dan nu die stap en gun je eens tijd voor jezelf. Nu is het de tijd, om er toch voor te gaan. En als je het doet, dan moet het snel gaan, denk je. Niet in je eentje maar onder begeleiding. Iemand die je enthousiast maakt, die je motiveert en je helpt jouw weg te vinden.

Luister even goed naar je buik en hart als je dit leest. Hoe zou het voelen, als je nu je koffer pakt en naar mij aan zee komt. Een beetje vakantiegevoel. Ontspanning. Het geluid van de zee. Frisse wind. Maar tegelijkertijd ervaren dat er iemand is die 100% aandacht voor jou heeft en samen met jou gaat werken aan de oplossing van jouw uitdaging. Tijd alleen voor jou en het uit de weg ruimen van je drempels. Wetend dat achteraf het lichte gevoel van vrijheid komt. En stralen.

Je hebt de keuze tussen 3 en 5 dagen. Het verschil met een normaal coaching traject is dat we bij een Coaching aan Zee meerdere coaching sessies op een dag en korter achter elkaar doen. De coaching vindt plaats in en rondom Middelburg. Dit traject is wel intens en uitdagend, daarom is het noodzakelijk, dat je tussen de sessies ontspant, regenereert en op het coaching proces kan reflecteren.

Waarmee ontspan je het beste? Je kan de tijd helemaal voor jezelf inplannen, en de tijd aan zee genieten. Of boek ook eens een massage, yogales of personal trainer. Ik geef je graag  tips waar je lekker verwend gaat worden hier in de omgeving. Ook voor overnachtingen heb ik leuke adresjes.

Heb ik je interesse gewekt? Niet langer aarzelen – doen. Ik ben nu al heel benieuwd op welk pad ik jou mag begeleiden. Bel me voor een vrijblijvend informatiegesprek. Ik verheug mij erop om je persoonlijk hier op een droomlocatie te mogen begroeten.

Een bijzondere tip: Zoekt één van je beste vrienden of vriendinnen een oplossing voor hetzelfde thema als dat wat jou bezighoudt? Heb je er al een keer over nagedacht om de coaching samen te doen? Als jullie elkaar goed vertrouwen is het namelijk mogelijk om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.