Privé Coaching aan Zee

 

Pak je uitdagingen aan. Boek nu jouw coaching aan één stuk in combinatie met een geheel verzorgd pakket voor lichaam en geest zoals jij dat wilt.

Is er een onderwerp dat je al heel lang bezig houdt? Het zit heel vaak in je hoofd. Je zit te piekeren. Wikken en wegen, het laat je maar niet los. En daar baal je dan ook weer van. Want je wilt het opruimen en oplossen. Eindelijk die nieuwe weg bewandelen. Je zelfvertrouwen een boost te geven. Eindelijk doen wat je altijd al wilde doen.

Maar het komt er niet van gewoon om dat het te groot voelt en de gedachten over consequenties je toch weer zenuwachtig maken. Zet dan nu die stap en gun je eens tijd voor jezelf. Nu is het de tijd, om er toch voor te gaan. En als je het doet, dan moet het snel gaan, denk je. Niet in je eentje maar onder begeleiding. Iemand die je enthousiast maakt, die je motiveert en je helpt jouw weg te vinden.

Luister even goed naar je buik en hart als je dit leest. Hoe zou het voelen, als je nu je koffer pakt en naar mij aan zee komt. Een beetje vakantiegevoel. Ontspanning. Het geluid van de zee. Frisse wind. Maar tegelijkertijd ervaren dat er iemand is die 100% aandacht voor jou heeft en samen met jou gaat werken aan jouw oplossing van je uitdaging. Tijd alleen voor jou en het uit de weg ruimen van je drempels. Wetend dat achteraf het lichte gevoel van vrijheid komt. En stralen.

Je hebt de keuze tussen 3 en 5 dagen. Het verschil met een normaal coaching traject is dat we bij een Coaching aan Zee meerdere coaching sessies op een dag en korter achter elkaar doen. De coaching vindt plaats in en rondom Middelburg. Dit traject is wel intens en uitdagend, daarom is het noodzakelijk, dat je tussen de sessies ontspant, regenereert en het coaching proces kan reflecteren.

Waarmee ontspan je het beste? Je kan de tijd helemaal voor jezelf inplannen, en de tijd aan zee genieten. Maar ook kiezen uit een sport- en wellness pakket. Neem bijvoorbeeld Pilates- of Yoga-lessen, massages, of individuele workouts met een personal trainer.

Ik help je graag bij je keuze om het perfecte programma samen te stellen. De overnachtingen inclusief ontbijt zijn in de pakketprijs inbegrepen.

Heb ik je interesse gewekt? Niet langer aarzelen – doen. Ik ben nu al heel benieuwd op welk pad ik jou mag begeleiden. Bel me voor een vrijblijvend informatiegesprek. Kijk ook zeker even op het voorbeeld programma. Ik verheug mij er op om je persoonlijk hier op een droomlocatie te mogen begroeten.

Een bijzondere tip: Zoekt één van je beste vrienden of vriendinnen een oplossing voor hetzelfde thema als dat wat jou bezig houdt? Heb je er al een keer over nagedacht om de coaching samen te doen? Als jullie elkaar goed vertrouwen is het namelijk mogelijk om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.