Durf

Dat stemmetje in je blijft maar fluisteren. Kan het niet anders? Wat zou er allemaal gebeuren als ik eindelijk die stap durfde te zetten? Je bent toe aan een nieuwe draai in je leven.

Je wilt dat fijne kriebelgevoel van binnen. Je kent het vast wel: je springt uit bed en je kunt niet wachten om de dag te beginnen. Dat gretige gevoel. Je weet wat ik bedoel? Je hebt een verlangen. Misschien is het al luid en duidelijk, misschien nog zachtjes en voorzichtig. Je voelt dat er veel meer in je zit. Je bent toe aan een nieuwe start. Heb je een droom, een passie? Wellicht voelt het nog klein in plaats van een duidelijke wens. Misschien weet je al wat je wilt, maar ben je angstig door de omvang van dat verlangen. Van de consequenties die er aan vast lijken te zitten.

Ik help je om lef en zelfvertrouwen te krijgen, om de volgende stap te zetten, en de volgende. Durven is aanpakken en ook loslaten: van verwachtingen, van regeltjes die je opgelegd zijn, want dit is jouw leven. En hoe voelt dat? Dan mag die rugzak vol met bakstenen eindelijk af. Het voelt licht, natuurlijk, vrij. In plaat van al dat gewicht komt energie en plezier. Eerst voel je de klik, dan komt de glimlach. De schakelaar is om. De handrem is eraf. Er gaat een licht aan. Je straalt!

Kom snel langs, zodat we met jouw droom kunnen beginnen. Ik sta je graag bij als Coach, zodat je jezelf de vrijheid kunt geven, om te doen wat je hart je zegt. Denk ook eens na over een Coaching aan Zee want dat past uitstekend bij dit thema. Frisse wind om je neus. Alles uitzoeken met 100 % focus op de nieuwe start.