Durf

 

Dat stemmetje in je blijft maar fluisteren. Kan het niet anders? Wat zou er allemaal gebeuren als ik eindelijk die stap durfde te zetten? Je bent toe aan een nieuwe draai in je leven.

Hou je jezelf klein? Denk je: ik kan dat niet? Ik durf dat niet? Ik laat het maar liever, want wat zullen anderen wel niet over mij denken? Wie ben ik überhaupt…?

Maar ben je het aan de andere kant ook wel een beetje beu? Merk je dat er veel meer in je zit dan wat er nu uit komt? En wil je dat zo graag laten zien? Het kan echt anders: het gaspedaal in plaats van de rem. Jezelf durven zijn: authentiek, vol lef en durf, uitgaan van je eigen kracht. En dan stralen!

Daarvoor heb je lef en zelfvertrouwen nodig en dat krijg je door mij. Om de volgende stap te zetten, en de volgende. Durven is aanpakken en ook loslaten: van verwachtingen, van regeltjes die je opgelegd zijn, want dit is jouw leven.

Heb je een droom, een passie? Misschien is het al luid en duidelijk, misschien nog zachtjes en voorzichtig en nog niet goed gedefinieerd. Je bent toe aan een nieuwe start. Misschien weet je al wat je wilt, maar ben je angstig door de omvang van dat verlangen. Van de consequenties die eraan vast lijken te zitten.

Weet je hoe geweldig het voelt, om eindelijk datgene te doen, waar je voor geboren bent? Ineens gaat alles zo gemakkelijk, als vanzelf. We gaan het samen aanpakken, ik help je erbij. Want ik weet zeker, jij bent bijzonder en je kan het. Samen ontdekken we jouw kwaliteiten en ga je na afloop van de coaching écht in jezelf geloven. Ik geloof dat je veel succesvoller wordt in je leven als je gelukkig bent. En andersom; dus zetten wij samen de schakelaar om. Geef maar gas en volg je hart. Ik laat je zien, hoe dat gaat.

Denk ook eens na over een Coaching aan Zee, want dat past uitstekend bij dit thema. Frisse wind om je neus, geen afleiding, alles uitzoeken met 100 % focus op jouw nieuwe start.