Conflicten oplossen

 

Je ligt al heel lang in de clinch met een voor jou heel belangrijke persoon, je partner, vriend, collega of binnen je familie. Het lijkt dat het meningsverschil maar niet opgelost kan worden. Soms weet je niet eens meer hoe het eigenlijk begon. Wat zou het fijn zijn, als het eindelijk weer zo was als vroeger. Maar nog blijkt geen land in zicht. Je voelt je slecht, wellicht een slecht geweten? Droevig en leeg? Dat gevoel knaagt aan je. Het kost energie, moeite en het brengt je in een slecht humeur als je aan die persoon denkt. Of is het zelfs zo erg, dat je je niet eens meer kan ontspannen? Je wilt dit conflict graag uit de wereld helpen, maar je weet niet goed waar te beginnen.

Het kan ook zijn dat je merkt dat juist als het op een bepaald onderwerp aankomt, je altijd in een zeer ongemakkelijke situatie terecht komt met de personen om je heen, verschillende personen dan. Maar hoe ga je dat aanpakken?

Mijn coaching biedt veel mogelijkheden om deze en soortgelijke situaties duurzaam op te lossen. Je leert jezelf en de ander beter te begrijpen. De eerste stap tot een oplossing. Je kan daarmee kloven overwinnen die eerst onoverbrugbaar leken. Je ziet ineens mogelijkheden die je eerst niet zag. Het verlost je van dat onprettige gevoel wat ik boven omschreef.

Met de hulp van mijn coaching kan je zelf conflicten uit het verleden oplossen en daarmee de rust in je leven terugvinden. Dat kan zelfs zonder een gesprek met de wederpartij.

Het gave is, dat je met mijn tools nieuwe conflictsituaties in de toekomst veel beter zelf kan oplossen of zelfs kan vermijden. Heb je al eens op mijn pagina over Opstellingen gekeken? Een opstelling is uitermate geschikt om een conflict blijvend op te lossen. Ruim het conflict de wereld uit en zit weer lekker in je vel. Neem contact met me op voor de details.