Beslissingen nemen

 

Sta je voor een grote beslissing? Eentje die wellicht je leven zou kunnen veranderen? Wordt het ja of wordt het nee? Wat is het beste voor mij? Welke gevolgen heeft die beslissing voor mij en mijn omgeving? Misschien zijn er ook andere personen bij betrokken en maken zij het nemen van de beslissing nog moeilijker. Juist daarom weet je niet hoe je de juiste keuze moet maken. Je wilt zeker zijn dat je de beste beslissing neemt: zonder spijt achteraf, zonder verwijt.

Soms kun je er zelf ‘s nachts van wakker liggen – sta ‘s morgens weer op met een lach. Ik help je om (andere) besluiten te durven nemen. En daardoor zal je wereld veranderen, let maar op. Ik wil je laten zien, dat jij de controle hebt, jij zit achter het stuur.

Stop met wikken en wegen en neem met mijn hulp de beslissing die je gelukkig maakt. Soms kom je er alleen gewoon niet uit. Ik help met wellicht een splinternieuw perspectief dat je nog niet had bedacht. Of help je het nodige lef op te brengen om ervoor te gaan. Bovendien zal je merken, dat je hierna toekomstige beslissingen ook gemakkelijker neemt. Het geeft je een goed gevoel met maar één vraag die overblijft: “Waarom heb ik deze coaching niet eerder gedaan?”