Business Coaching aan Zee

 

Stel jezelf de volgende situatie eens voor: Je medewerker loopt vast, hij staat voor een probleem dat al zijn energie vergt en waarvoor hij geen oplossing kan vinden. De standaard trainingen of opleidingen bieden geen uitkomst.

Dat is natuurlijk een situatie die je als werkgever altijd wilt voorkomen. Daarom ben je op zoek naar een instrument voor personeelsontwikkeling waarbij de individuele behoeftes en vaardigheden van je medewerkers op de voorgrond staan. Geen standaard training, maar maatwerk voor deze uitdaging van je medewerker, zodat zijn probleem bij de wortel aangepakt gaat worden en ook echt opgelost wordt. Coaching! Maar je bent bang dat je medewerker zo diep in het probleem zit dat hij geen afstand meer kan nemen als hij in zijn vertrouwde omgeving blijft en geen tijd maakt voor die speciale vraag. Je zoekt ook naar iets, dat niet al te lang duurt. Je wenst dat hij zich helemaal op het vinden van de oplossing richt onder vakkundige, professionele en persoonlijke begeleiding.

Om deze redenen heb ik Coaching aan Zee opgezet. Doelgericht, gefocust en zonder afleiding van buitenaf. Je kan kiezen tussen 3 of 5 dagen Coaching en-bloc. De coaching vindt plaats aan de Zeeuwse kust in de omgeving van Middelburg.

Met 100% focus, intens, efficiënt en effectief werk ik met mijn cliënten aan hun uitdagingen. Heel anders dan bij een gewoon coaching traject, wat meestal over meerdere weken gespreid wordt, vinden we in die korte tijd een geschikte oplossing.

Hierdoor is er veel sneller een positieve verandering waarneembaar. Een investering die zich snel terugbetaalt. Niet alleen voor het bedrijf maar ook voor de werknemer. Bovendien toon je waardering tegenover je medewerkers. Door te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers ontwikkel je niet alleen een prettige werksfeer, maar haal je vooral het beste in je mensen naar boven. Een betrokken werknemer is onbetaalbaar.

Uiteraard kun je de Coaching aan Zee voor jezelf, voor je medewerker of ook voor je team boeken. Tussen de intensieve coachings en opdrachten raad ik aan om ook tijd voor gevarieerde ontspanning in te bouwen, zodat er ruimte komt voor reflectie en het implementeren van de nieuwe inzichten. Hier geef ik graag tips voor of kan iets bijzonders voor je team bedenken.

Door de combinatie van gezamenlijk werken aan een uitdaging en ontspanning krijg je uit een Coaching aan Zee een echt hechter team.

Klinkt dat als iets waar je al lang naar gezocht hebt? Bel me dan snel om de details en de mogelijkheden te bespreken.