Succesvolle teams

 

Je merkt gewoon dat er meer zit in je team. Of misschien ben je gewoon ontevreden over de resultaten die jullie momenteel behalen. Je wilt meer; voor je team, je afdeling, je bedrijf. Meer omzet, meer efficiëntie, tevreden klanten, waarderende communicatie of heel simpel een team, dat goed samenwerkt en plezier heeft in het werk. Of is de uitdaging toch nog een stap groter, zit er een conflict? Werken jong en oud niet goed samen? Is de klantvriendelijkheid niet gegeven of ontbreekt de motivatie? Niets is te gek en zoals ik al zei, als mensen samen werken kan wrijving ontstaan, dat is heel normaal maar moet wel goed verholpen worden, zodat het team geen “oud zeer” oploopt wat jaren door een organisatie kan spoken.

Ten eerste definiëren we samen jullie doel. Ik begeleid je met de juiste methodes om dit doel te bereiken. Ik zorg ervoor dat het interessant is, afwisselend en dat het werkt. Moeten we het doel aanpassen, geen probleem dat is een meerwaarde van een goede coaching. Ik ben flexibel en kan spontaan op wisselende behoeftes ingaan. Verder zorg ik voor een veilige omgeving, waar iedereen open durft te praten; een voorwaarde voor een succesvol team. Mijn kracht is het, dat mensen mij snel vertrouwen en zich openstellen, zodat we de diepte in kunnen duiken en teamuitdagingen snel uit de weg kunnen ruimen.

Ga je met mij wellicht zelfs nog een stapje verder? Ik ga jullie niet alleen tot succes begeleiden, maar tot een team dat met passie aan het succes werkt. Stralende medewerkers, die graag naar hun werk komen, commitment en initiatief tonen. Deze medewerker zijn loyaal aan en enthousiast over hun bedrijf. Deze uitstraling wil je voor je klanten of andere stakeholders. Die worden dan fan van je bedrijf, want enthousiasme is aanstekelijk.

Als je dit nu leest en je krijgt er zin in om dit gevoel ook voor jouw onderneming waar te maken: perfect! Dan verheug ik me erop om voor jullie aan de slag te gaan.

Boek als kers op de taart een Team-Coaching aan Zee. Hoofden vrij en volle focus op de onderwerpen waar hun hart van klopt. Maar uiteraard kom ik ook graag naar jullie toe.