Succesvolle veranderingen

 

Veranderingen zijn de norm. Het voelt bijna alsof het iedere dag sneller gaat. Alsof we in een spiraal zitten die niet meer te stoppen is. We verliezen de grip op zaken en lopen achter de dingen aan in plaats van de touwtjes in handen te houden.

Een team dat niet optimaal door veranderprocessen begeleid wordt, verliest snel zijn focus en motivatie. Het team weet niet zeker meer wat nog nodig is en wat nut heeft. In mijn ervaring zijn mensen alleen nog reactoef, denken niet meer mee en verliezen de blik op het grote geheel.

Die zin is zo passend: als alles om je heen verandert moet je juist heel zeker weten wat het belangrijkste is. De kern. De richting, waar jij en het team voor staan. Ik help jullie om dit weer terug te vinden en de angst of frustratie van veranderingen weg te nemen. Hulp om jezelf te helpen. Dat is een van mijn principes. Na mijn coaching is het team er klaar voor om toekomstige veranderingen alleen aan te kunnen gaan.

Het is mijn passie om je team in te laten zien hoe je voordeel uit veranderingen kunt halen. Probeer het graag eens uit en bel me.