Succesvolle Strategie

 

Als je eerlijk bent, weet je niet zo goed waar je naartoe wilt. Je hebt geen kans of ook niet de tijd om een (nieuwe) strategie te ontwikkelen. Je wordt geleefd door de tactische beslommering van alledag om je bedrijf draaiende te houden. Je hebt het te druk. De veranderingen om je heen gaan zo snel dat je alleen maar achter de feiten aan kan rennen en reageren in plaats van proactief ondernemen. Ergens tussen al die taken, die gedaan moeten worden ben je de weg kwijtgeraakt. Wat kun je nu doen?

Deze situatie remt je team. Je weet zeker, dat iedereen heel veel te doen heeft. Maar de richting is niet helder. Zijn we klaar voor de toekomst? Waar wil je over drie jaar zijn? Waar over 5? Wat wil je veranderen? Wat voor innovaties heb je nodig? Past je bedrijfsdoel nog of moet je anders denken? En wat betekenen deze vragen precies voor je teams? Wat kan iedereen bijdragen?

Even op de rem. Niet langer zo doorgaan. Professionele steun inschakelen. Dit onderwerp is uitstekend geschikt voor een teamcoaching. Gezamenlijk een missie opzetten. Jullie kompas voor de toekomst. Van daar de juiste strategie en handelingen afleiden. Ik begeleid jullie graag.

Helemaal op de rem en er even tussenuit? Met je managementteam echt de tijd nemen? Hoofd leeg, weg van alle afleidingen, helemaal vrij en volle aandacht op de strategie. Klinkt dat als een verademing? Boek dan een Coaching aan Zee.