Voorbeeldprogramma

 

Het basispakket voor Coaching aan Zee is gericht op 3 of 5 dagen, waarbij 4 respectievelijk 6 overnachtingen inbegrepen zijn. Ik stel samen met jou een programma samen dat is afgestemd op je wensen en behoeftes. Uiteraard mag je ook alleen coaching sessies boeken en de rest van de tijd helemaal zelf invullen.

Het hieronder omschreven pakket is een voorbeeld voor 3 dagen coaching met 4 overnachtingen. Het geeft een idee hoe een mogelijke boeking eruit kan zien als je sport- en ontspanningsmomenten mee wilt boeken.

De coaching sessies vinden plaats in passende ruimtes of direct aan het strand bijvoorbeeld tijdens een wandeling.

Aankomst dag

Ik heet je graag ‘s middags persoonlijk welkom in je accommodatie. Samen nemen we nog één keer je persoonlijke doel voor de coaching en het programma voor de komende dagen door. Aansluitend hebben we onze eerste coaching sessie.

De avond heb je vrij om zelf in te vullen. Je kan bijvoorbeeld de mooie, historische stadkern van Middelburg ontdekken en jezelf een heerlijk diner gunnen. Je krijgt van mij een uitgebreid informatiepakket inclusief een plattegrond met wandelroutes en suggesties voor vermeldenswaardige restaurants of andere activiteiten ter ontspanning.

Eerste coaching dag

We starten de dag met een coaching sessie. Na de sessie krijgt je van mij een opdracht voor die dag mee.

In mijn ervaring is de tijd tussen de coaching sessies zeker zo belangrijk als de coaching zelf om je doel te bereiken. Daarom raad ik je aan in de tijd tussen de sessies op de voor jou best mogelijke manier te ontspannen om de nieuwe inzichten en kennis je eigen te maken en te reflecteren. Daarom draag ik je graag over aan één van mijn speciaal geselecteerde partners: bijvoorbeeld voor een ontspannen bezoek aan de schoonheidsspecialiste of een energieke workout met je een personal trainer.

In de namiddag hebben we de tweede coaching sessie van die dag. We lassen aan het einde daarvan ook een feedback moment in, zodat je naar mij terug kan koppelen waar je zelf vindt dat je staat met jouw coaching; en of je het prettig vindt op deze manier verder te gaan of dat we het proces aan moeten passen.

Na een dag hard werken word je ‘s avonds ontvangen in een uitstekend restaurant in Middelburg waar je van een uitgebreid 4 gangen diner kan genieten.

Tweede coaching dag

We beginnen de dag net als gisteren met een vroege coaching sessie. Dat kan binnen maar mijn voorkeur is zeker buiten direct aan zee. Je krijgt weer een nieuwe dagopdracht in overeenstemming met de resultaten uit de coaching. Die is afgestemd op de resultaten en behoeften van de vorige dag.

De tijd daarna mag je de batterij weer opladen, bijvoorbeeld met een privéles Pilates of Yoga. Kom daarna helemaal tot rust met een aansluitende wellnessmassage.

Aan het einde van de middag ontmoeten we elkaar weer voor de volgende coaching sessie waar je ook weer feedback van mij krijgt over je resultaten. De avond kan je weer helemaal zelf invullen.

 

Derde coaching dag

De laatste dag begin je bijvoorbeeld hardlopend langs zee met je personal trainer. Of maak je een paardenrit over het strand.

In de vroege voormiddag hebben wij onze laatste coaching bijeenkomst samen. We laten ook de afgelopen dagen de revue passeren. We evalueren en vatten de resultaten samen. Je krijgt uitgebreide feedback van mij over je coaching proces en je verbeteringen. En uiteraard krijg jezelf ook de kans om feedback te geven. We eindigen je coaching pakket met een gemeenschappelijk lunch.

Inbegrepen in bovenstaand voorbeeldpakket zijn:

  • 6 coaching sessies van ongeveer 90 minuten
  • 4 overnachtingen inclusief ontbijt in een luxe accommodatie in Middelburg of in de directe omgeving
  • 4 activiteiten voor het opladen van uw batterijen
  • 1 lunch
  • 1 culinair 4 gangen diner inclusief aperitief, water en wijn arrangement, koffie of thee
  • Koffie, thee en frisdrank alsook snacks tijdens de coaching sessies
  • Een uitgebreid informatiepakket over Middelburg en omgeving.

 

Niet inbegrepen zijn:
Heen- en terug reis naar Middelburg
Vervoer tijdens je verblijf in Middelburg (tenzij anders overeengekomen)
Verdere overnachtingen, lunch, avondeten en activiteiten buiten het geboekte programma

TIP: Als het mogelijk is, dan raad ik je aan een paar dagen vrij te nemen na de coaching en-bloc. Verleng je verblijf, geniet nog van het fantastische en rustgevende Zeeland en laat de resultaten van de coaching verder inzinken en verdiepen voordat je weer terug gaat naar de hectiek van alledag. Wellicht heb je ook zin je gezin mee te brengen, om een gezamenlijk vakantie te beleven. Of kom met z’n tweeën, bijvoorbeeld met een goede vriend naar Coaching aan Zee.

Ik hoop je snel te kunnen verwelkomen.